Hiburan

Adik Sajat tiba-tiba ‘mel3tup’, Mustika luah perasaan terbeb4n mas4lah abang sendiri

SETELAH sekian lama memend4m perasaan tentang kontr0versi membabitkan usahawan sens4si Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau Nur Sajat, adiknya Nur Mustika akhirnya tampil meluahkan apa yang terbuku di hati. Ujar Mustika, dia begitu terbeb4n dengan mas4lah yang dicetvskan abangnya yang kini dilihat sedang menikmati saat bahagia setelah didakwa berjaya melarikan diri ke Austalia. “Aku tak ada…

Hiburan

“Kita (dia dan Malaysia) sudah cer41, sudah tal4k tiga, maaflah kita tak boleh bersatu kembali,”- Sajat kini menetap di Australia?

Usahawan kosmetik, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman atau lebih dikenali sebagai Nur Sajat kini did4kwa menetap di Australia dan memberi bayangan untuk tidak kembali semula ke negara ini. Perkara itu dikongsikan menerusi ciapan seorang wartawan yang berpusat di Kuala Lumpur, @amerhadiazmi yang menyatakan Nur Sajat muncul di Instagram mengumumkan bahawa dia kini berada di Australia, setelah diberi…

Hiburan

Ramai Tertanya Kenapa Senario Jarang Diundang Jadi Juri Program Lawak, Sekali Saiful Apek Tampil Beri komen Padu

Ramai pelik kenapa senario jarang dijemput sebagai juri program lawak. Sekali Saiful Apek tampil beri komen padu buat ramai terkedu. Pelakon dan pelawak Saiful Apek menjawab persoalan warganet yang mempersoalkan mengapa kumpulan Senario sering tidak dipanggil sebagai juri program lawak.   Menerusi tweet pengguna Twitter yang dikenali sebagai @NaufalAntezem, beliau akui rasa pelik kerana kumpulan…

Hiburan

‘Saya terj4h sebab nak sel4matkan Iqbal yang telah dis1h1r’

PETALING JAYA – “Saya terj4h sebab ingin selamatkan Iqbal yang sudah dis1h1r dan dia tidak sedar mengenai hal tersebut.” Demikian respons usahawan kosmetik sensasi, Datuk Seri Vida menjelaskan sebab dia menerjah rumah bekas pembantu peribadinya, Ahmad Iqbal Zulkefli pada pukul tiga pagi semalam. Vida dalam satu pendedahan menerusi Instagramnya berkata, dia nekad melakukan hal tersebut…

Hiburan

Nampak tatu di dad4, Baby Shima sengaja biar net1zen nilai sendiri – “Yang penting tak kacau orang”

GARA-GARA berkongsi foto memperlihatkan lukisan seperti t4tu di bahagian dada, penyanyi Baby Shima mengundang kec4man netizen di laman sosial Instagram. Shima atau nama sebenarnya Nor Ashima Ramli yang dihubungi mStar bagaimanapun tidak mahu mengulas sama ada ia palsu atau tidak, sebaliknya membiarkan netizen menilai sendiri. Sudah lali dikec4m, penyanyi berusia 29 tahun ini menganggap apa…

Hiburan

“Ini baru betul-betul geng kayangan” – Selepas helikopter, Hairul Azreen diajak naik kapal layar mewah milik jutawan Vincent Tan!

BUKAN sahaja bercuti ke Pulau Redang dengan menaiki helikopter, malah pelakon Hairul Azreen sekeluarga turut berpeluang menikmati percutian di atas kapal layar mewah pada Ahad. Berkongsi pengalaman itu, Hairul tidak menyangka dapat bertemu secara tidak sengaja dengan ahli perniagaan yang juga jutawan terkenal Malaysia iaitu Tan Sri Vincent Tan. Pelakon berusia 33 tahun meluahkan rasa…

Hiburan

Bukti persahabatan tiga dekad, Yusof Haslam tanggung semua kos rawatan Sarjan Misai

Siapa yang tidak mengetahui drama kepolisan, Gerak Khas terbitan Skop Production yang telah memasuki siri ke-19 sejak ditayangkan pada 1999, yang disiarkan di TV 2 sentiasa mendapat tempat di hati para penonton setianya. Pada yang mengikuti drama tersebut, pasti sudah mengenali dengan watak Sarjan Hisham atau lebih dikenali dengan gelaran Sarjan Misai yang dilakon oleh…

Hiburan

“Nak cakap apa, I nak datang meminang” DSV ‘Cer0b0h’ Rumah lqbal Bagi Cincin Pukul 3 Pagi

Usahawan dan bakal penyanyi, Iqbal Zulkefli terkejut dengan kedatangan jutawan kosmetik, Datuk Seri Vida ke kediamannya seawal pukul 3 pagi pada Sabtu. Jelas Iqbal, tindakan Vida seakan-akan menceroboh kawasannya itu tanpa dirancang biarpun telah merahsiakan alamat kediamannya daripada pengetahuan sesiapa sebelum ini. “3 pagi, terkejut. Mana dapat alamat ni. Aduh, tak faham betullah. Tanpa bagitahu…

Hiburan

Iqbal gel4r Caprice ‘p0y0’ minta RM600,000 untuk buat lagu, ‘l0ck’ 5 projek dengan Floor88 – “Dia bagi macam muzik TikTok”

HASRAT usahawan Ahmad Iqbal untuk bergelar penyanyi hampir terb4ntut apabila komposer dan penyanyi rap Caprice meletakkan harga tinggi bagi sebuah lagu ciptaannya. Malah Iqbal turut menyifatkan penyanyi lagu Takda Hal Bro itu seorang yang berlag4k selain meminta dia melakukan perkara yang mengarut dan memalukan diri. “Caprice ni p0y0, sy0k sendiri… saya minta lagu lain tapi…