Hiburan

Lelaki Bergaya Seperti Orang Dulu-Dulu, “Pergh Gempak Yall Ada Circle Gini”

 

Fesyen adalah antara perkara ada yang meminatinya tidak kira jenis gaya mahu pun di era mana sekalipun. Jika dilihat dengan teliti, sejak dulu lagi pelbagai jenis gaya wujud dengan fesyen yang sememangnya boleh dikenalpasti dari era tahun bila.

Setiap era memiliki identiti fesyen tersendiri. Bagaimanapun, baru-baru ini perkongsian rakaman dengan paparan sekumpulan lelaki bergaya seperti orang dulu-dulu telah mencuri perhatian ramai.

Kumpulan lelaki ini datang ke sebuah gerai makan dengan gaya pakaian seperti di era 50 hingga 90 an. Gaya masing-masing memang sama betul dengan zaman tersebut. Siap dengan cermin mata dan seluar bell bottom.

Korang saksikan sendiri gelagat sekumpulan lelaki bergaya seperti orang dulu-dulu yang dikongsikan oleh dua pengguna TikTok berbeza ini:

Video 1:

@andeeqa

Johor Kribo Komrad

Mumbo Sugar – Arc De Soleil

@juan_idris9003

Memang style la brader2 ni 👍👍👍 bila diorang trun dr kereta rasa mcm kembali ke zaman 70an 😊

bunyi asal – 𝙎𝙖𝙧𝙞𝙥𝘿𝙤𝙡𝙡 ®︎𝙎𝙖𝙧𝙞𝙥𝘽𝙞𝙣𝘿𝙤𝙡𝙡 ®︎


Wow, masing-masing memang nampak oldskool habis! Bukan baju je macam zaman orang dulu-dulu, tapi rambut dan dandanan mereja juga memang padu!

Apa-apa pun perkongsian mereka ini telah meraih perhatian ramai. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenainya di ruangan komen seperti berikut:

Video 2:

@andeeqa

Penan TIAN 😅

original sound – Zarry Hendrik 📃

 

“Ini makcik kedai tu mesti terkejut dia macam ehh aku kat tahun mana ni pening membe tu”

“Stylo gilo. Untung sape jadi gf dia. Sumpah style”

“Rasa macam tengok gambar bapak aku tapi versi video”

“Kolar merah tu pure 50an punya stail”

“Bukan baju jer oldskool, sekali dengan muka”

Sumber: HCL

Jangan lupa like and share ya..

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.