Hiburan

“Periuk nasi i bakal ditutup” – Gara-gara ‘Up’ Video Dengan ‘Kembar’, Akaun TikTok Imran Bard Kena ‘B4nned’

Bagi korang yang suka scroll TikTok, mesti familiar dengan konten-konten dari Imran Bard kan? Sampaikan perkataan bestieq tu pun ramai haa yang guna! Betul-betul lain macam impak dia ni.

Selepas menerpa nama sebagai model peragaan untuk Hatta Dolmat, Imran Bard masih lagi menjalani kehidupannya seperti biasa di Malaysia dan dilihatkan aktif berjalan ke sana sini di merata tempat.

Baru-baru ini juga, Imran ada memuat naik video di akaun TikToknya @imeringue2 selepas berjumpa dengan ‘kembarnya’ di Pasar Karat, Johor Bahru. Memang seiras betul!

Video:

@imeringue2

original sound – Anaq Kiriman Heaven – Anaq Kiriman Heaven

“Periuk nasi I bakal ditutup”

Walau bagaimanapun, semalam Imran memaklumkan satu berita kurang gembira kerana dipercayai akaun TikToknya bakal disekat dari memuat naik sebarang video kerana dikatakan mempunyai unsur-unsur yang tak sepatutnya.

 

Susulan itu, ramai yang turut meluahkan rasa kecewa selepas Imran memaklumkan hal tersebut di Twitternya kerana rata-rata mengatakan sumber hiburan mereka tidak lagi boleh ditonton di TikTok buat masa sekarang.

 

Ujar Imran lagi, TikTok tidak boleh memuat naik sebarang video dalam masa terdekat kerana sekiranya konten seterusnya dikongsikan, akaun peribadinya akan di-banned secara kekal dan tak boleh digunakan lagi.

Alamak, habislah sumber kebahagiaan min… Huwekk!

 

Sumber: Lobakmerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.