Viral

“Terhegeh-Hegeh!” – 30 Minit ‘Block’ Kereta Orang, Akak Ni Nak Menangis Kena Sidai

Kalau mahu ikutkan common sense, apabila kita sudah double park dihadapan kereta seseorang, tinggalkan nombor telefon di kereta merupakan perkara ‘wajib’ yang perlu dilakukan kerana memudahkan kereta yang dihalang mahu keluar.

Namun, apa yang dilalui oleh seorang wanita ini sememangnya ‘menyusahkan’ apabila terdapat sebuah kereta double park dihadapan keretanya tetapi langsung tidak meninggalkan nombor telefon ataupun free kan gear kereta agar boleh di alih.

 

Saudara Shahrudin meluahkan kekecewaan apabila kereta isterinya terhalang ketika berada di kawasan parkir sebuah pusat perubatan. Gara-gara itu, pelbagai urusan telah tergendala seperti menjemput anak mereka balik sekolah semata-mata menunggu ia dialihkan.

Sebaik tiba ke lokasi kejadian, pemandu wanita itu kedengaran berulang kali mengucapkan sorry atas masalah yang berpunca daripada kedudukan keretanya. Ujar Shahrudin, mujurlah isterinya mampu menahan sabar sepanjang tempoh hampir 30 minit menunggu. Jika tidak, situasi begini mungkin boleh mengundang perkara tak diingini pula berlaku.

 

Lagi membuatkan wanita tersebut berasa frust dengan kejadian yang berlaku, urusan yang ingin diselesaikan pada hari berkenaan sudah pun tergendala.

Difahamkan dari video yang dimuat naik semula dalam akaun rasmi TikTok Utusan TV itu, pemilik kereta Proton Iris itu telah membuatkan wanita itu terpaksa menunggu selama 30 minit.

 

 

Sudahnya lambat setengah jam, netizen yang melihat video berkenaan berasa ‘panas’ apabila pemilik kereta itu sampai ke kereta, bukannya mahu alih secepat mungkin, malah sempat kemas beg di belakang kereta.

 

Komen netizen:

Dalam pada itu, pemilik kereta itu sempat tersenyum dan tidak memohon maaf kepada wanita itu secara depan-depan.

Sumber: Beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.