Hiburan

Netlzen Puji Kak Lina, Pakai Ketat Tapi Tutup Dada Ketika Bertemu Ustaz Kazim Elias

Pengacara sensasi Elly Mazlein mencuri perhatian wargamaya apabila mengenakan gaun merah ketat ketika mengacarakan sebuah program TV pada Selasa.

Menerusi platform TlkTok, seorang pengguna berkongsi sedutan program yang mempamerkan sesi temubual tersebut untuk tatapan umum.

 

Pada perkongsian berdurasi kurang 15 scat itu nnenunjukkan Elly atau Iebih nnesra disapa sebagai Kak Lina menutup bahagian dadanya sewaktu salah seorang tetannu, Datuk Ustaz Kazim Elias muncul di atas pentas.

Sementara itu di ruangan komen, ramai wargamaya menegur penampilan Kak Lina yang dikatakan terlalu ketat dan sksl ketika menemubual seorang tokoh islamik.

 

Dalam pada itu, ada juga yang mempertahankan tindakan Kak Lina menutup dadanya sebagai tanda hormat ketika mengendalikan segmen tersebut.

“@oke: hidayah akan sampai satu hari nanti untuk dia, kita doakan.”

“@Syaz: lahh tak kan dia nak terdedahh sana sini bila jemputan diorang ustaz.”

“@user3666174218983 : it is a sign of respect she have for the guests bless her.”
“@Wan Zira: macam penat je tahan nafas.”

“@Tira_26 : Elly Mazlein ni antara artis yang aku respect. Dia sensitif dengan suasana sekeliling. Kalau mengacara pandai stabilkan keadaan dan kalau dia salah dia betulkan diri.”

“@hidayahborhani : Yeee ustaz kazim masuk dia tutup . Hormat.”
“@NURUL@13N@11 : dia hormat ketika tu ade siaran langsung dengan ustaz kazim kan..betul laa tu.”

Sehingga kini, perkongsian tersebut telah menerima hampir 1 juta tontonan oleh warga TlkTok.

Sumber : Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jgn Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih
Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published.