Hiburan

Suami Kepada Abby Abadi Kena Tahan Masuk H0spital, Abby Mohon Doa Supaya Suaminya Dijauhi Perkara Yang Tidak Diingini

Suami kepada pelak0n AbbyAbadi, Faizal Zakaria ditahan di h0spital selepas mengalami s4kit belakang.Berita itu di maklum kan Faizal atau lebih mesra dengan panggilan Jai menerusi hantaran ter baharu di akaun Instagram miliknya.

Menurut Jai, kesakitan itu menyebabkan dia tidak boleh ber diri dan terpaksa ber jalan bongkok.

“Terima kasih sayang @abbyabadi_official sebab hantar dan temankan, sentiasa ada susah dan senang.

“Moga Allah permudah kan segala urusan dan kembalikan kesihatan ini.

“Tengah buat kerja tiba-tiba sakit bahagian kiri badan dan sebelah belakang… Nak ber diri pun tak dapat, sakit sangat-sangat.

“Ter paksa jalan bongkok… Memandu dari Sg Buloh sampai rumah, walau sakit tahan je. Tak tahu kenapa,” coretnya. Sementara itu, Abby memaklum kan suaminya itu sebelum ini juga sering kali mengalami kesakitan di bahagian dalam perut dan juga belakang.

 

“Pukul 5 PM pergi hospital, begitu begini. Puku 7 PM dapat tahu kena tahan ward. Memang dah prepare, siap beg segala… Sebab dah tahu “sakit” ni tak boleh dibiar kan dah. Kalau tidak, melarat.

“Sebenar nya berulang-ulang dah suami sakit dalam perut, sakit belakang… Tapi bila berurut, makan ubat… Ada sekali tu ambil injection, baik sekejap.. Abaikan, lalai.

“Pergi klinik, atas nasihat Dr meng ikut pengalaman beliau, tidak boleh ya lalai lagi. Kena scan untuk tahu punca dan kalau perlu, 0peration terus.

“Sekali lagi, mohon ye doa kalian. Doa kan yang baik-baik, agar yang baik juga datang pada kita semua,” maklum Abby di akaun Instagramnya.

 

Dalam pada itu, ruangan k0men Abby dipenuhi dengan ucapan dan doa daripada pengikutnya.Untuk rekod, Abby dan Jai mendirikan rumah tangga pada 14 Ogos 2015.

SUMBER:GEMPAK

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum me nulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah kisah lain yang menarik dan meng hiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button