Hiburan

“Pasal kau laki aku kurus kering”- Almy Kec3wa Fizz Fairuz Ditimpa ‘Sak!t M!steri’ Gara-gara Shooting Drama H@ntu

Baru-baru ini isteri kepada pelakon Fizz Fairuz, Almy Nadia telah meluahkan rasa se.dih dan ke.cewanya atas apa yang menimpa suaminya selepas menjalani penggambaran satu drama han.tu.

 

 


Menurut posting Instagram, Almy memberitahu selepas menjalani penggambaran drama Malaysian G.host Stories: Mis.teri To.peng Baron.gan, suaminya kelihatan ku.rus ke.ring dan sa.kit-sa.kit aki.bat di.timpa ‘pen.ya.kit mis.teri’.

Memang pasal kau, laki aku kurus ke.ring sa.kit tau. Balik dari shooting cerita ni la, suami kami dilan.da sa.kit mis.teri sampai tak makan tak minum dua minggu.

“Sampai dise.rang ga.tric tau, walaupun dah berubat tapi bekas si.sa baki tu masih ada yer. Sekarang dah pulih tapi masih suami kami dilan.da sa.kit ter.menung, moody, susah senyum dan tak ce.ria macam dulu,” katanya.

Tambah Almy lagi, suaminya menjalani penggambaran drama ini di Kampung Sahom, Gopeng, Perak.

“Rumah jadi sunyi sepi sebab suami kami tak macam dulu” 

Menurut Almy lagi, dia juga akui bukan mudah untuk suaminya pulih daripada pen.yakit mis.teri yang dialaminya dan suasana di rumah mereka juga berubah menjadi sunyi apabila Fizz lebih banyak termenung daripada biasa.

Walau bagaimanapun, pelakon itu katanya semakin pulih selepas mendapat ra.wa.tan daripada abangnya.

 

 

 

Rata-rata netizen yang membaca posting tersebut memberi kata-kata semangat buat Almy dan Fizz serta berharap pasangan ini tabah menghadapi ujian.

Dalam pada itu ada juga netizen yang mengingatkan untuk sentiasa berhati-hati jika berada di tempat baru kerana bimbang me.lang.gar pan.tang la.ra.ng di sana.

 

Sumber: Instagram  via  lobakmerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *