Hiburan

“Sihat boss..” – Shuib bawa anak ke Bubblebee, Skali pekerja tegur

“Saya dgn anak baju biru kat depan kedai tadi. Tq @shuibsepahtu bagi angpau dekat anak² saya tadi. Happy diaorg…” – Netizen

Netizen puji Shuib izinkan anak anak Shuib apa saja demi membahagiakan anak anaknya. Shahmira Muhamad atau lebih dikenali sebagai Shuib merupakan seorang pelawak, pelakon, pengacara dan penyampai radio Malaysia.

 

Video Dibawah:

 

“Saya secara peribadi amat suka cara suib menyantuni anak anak anak ..berhemah dan amat menjaga hati mereka syabas..so jgn grang grang .jadilah ayah yg dihormati bukan dit4kuti ok”

“Seronok tengok Uwais, Talita dan Matin. Emosi anak anak pun perlu dijaga. Kurangkan tekanan terutama Matin yang masih kecil lagi. Kalau asyik kena marah, anak anak pun akan rasa ‘down’ jugak. Semoga keluarga Shuib dalam rahmat dan lindungan Allah..”

Shuib pun nak ubati hatinya juga, bila anak anak suka hati Shuib pun rasa lega.

“Jangan sedih-sedih daddy ada. Selagi hidup, daddy akan pastikan anak-anak daddy jadi insan hebat, soleh dan solehah.”

Demikian kata pelawak dan usahawan, Shuib Sepahtu kepada anak-anaknya sebelum ini tatkala Shuib melihat mereka menangis mengenangkan pemergian ibu tercinta.”

“Daddy kalau rindu ibu, daddy tengok Uwais saja,” ujar pengasas jenama minuman Bubble Bee.

 

Tidak salah kita ikuti perkembangan Shuib bg dia membesarkan anak anaknya ketika ini agar menjadi contoh pada kita semua betapa ujian dari Allah SWT hendaklah kita tabah menghadapinya.

 

Sumber: Misiviral Media

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *