Viral

Ibu Yang Tertukar Anak Dah Buat Lap0ran P0lis, Ada Benda Tak Betul Bila Pergi Buat Pemerlksaan

KUALA LUMPUR – Tular di media sosial sejak malam tadi apabila pengasas laman web perkhidmatan online yang dikenali sebagai Siti Jamumall membuat live di Facebook mend.akwa anaknya yang baru dilahirkan telah tertukar semasa dibawa pulang dari h.ospital.

Menerusi live FB berdurasi dua jam itu tular, Siti Jamumall atau nama sebenarnya Siti Suriani Wahiddin bergegas semula ke sebuah h.ospital di Shah Alam bagi menguruskan hal berkenaan bayinya itu.

 

Selepas beberapa jam, wanita berusia 22 tahun berkenaan kembali membuat live dengan mengucapkan terima kasih atas keprihatian semua terhadapnya.

Dia menganggap p.eristiwa tersebut sebagai salah satu pengajaran yang tidak akan pernah dilupakan.

Siti telah mendapatkan semula bayinya yang tertukar dan berasa lega walaupun kec.uaian tersebut bukan datang darinya atau pun ibu bapa dari bayi yang dibawa pulang.

Dalam perkongsiannya lagi, dia sempat memuat naik perbualan menerusi aplikasi WhatsApp dengan ibu yang membawa pulang anaknya.

Masing-masing meluahkan rasa terki.lan dan sangat b.imbang ketika mendapat tahu bayi mereka tertukar.

Namun, kedua-duanya mulai tenang dan mengakui sudah menganggap anak masing-masing seperti anak sendiri memandangkan sudah menyusukan mereka.

 

Cuma satu lagi keb.imbangan setelah mendapat semula anaknya adalah tiada k.esan s.untikan di lengan bayi berkenaan dan membuatkan Siti Jamumall musykil dengan pengurusan hospital berkenaan.

Tengok Lengan

 

Assalamualaikum semua, pagi ni siti terdetik hati nak check kt lengan anak ada s.untikan tak.. Allahu tk nmpk apa k.esan pun di tgn. Memang mcm ni ke? Rasanya anak pertama ade bekas. Wallahuallam.. Apa pun pagi ni nak pergi bawa ke h.ospital semula untuk checkup. Risau x tally semua info baby.

Bawa Checkup

 

Harini checkup ya allah terk.ejut beratnpon salah tulis , cucuk bcg mereka ckp kena tunggu sebulan dua baru timbul , g.ugur perasaan rasanya. ya aallah putra aiman zafran mummy akan tuntut keadilan buat awak.

Kredit : MG via KisahBena

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *