Hiburan

Syatilla Melvin alami al4han pel1k, nak munt4h tengok perabot rumah sendiri… Shaheizy Sam ‘0ffer’ pindah rumah atau duduk h0tel

KANDUNGAN baru memasuki usia tujuh minggu, namun pelakon Syatilla Melvin memberitahu dia mula mengalami al4han pel1k sejak minggu lalu.

Kata Syatilla atau nama sebenarnya Siti Nur Syatilla Amirol Melvin, 30, secara tiba-tiba dia berasa tidak suka melihat perhiasan serta perabot di dalam rumahnya sendiri.

Tambahnya, dia berasa mu4l dan s4kit di bahagian perut jika terus berada di rumah sejak kebelakangan ini.

“Saya tak tahu nak kata macam mana sebelum ni saya tak pernah mengalami keadaan yang macam ni.

“Saya punya al4han ni sangat pel1k… tidak alah dengan bau-bau, al4han tak boleh tengok muka Sam ke, tak ada.

 

Perkongsian Syatilla di Instastory miliknya.

“Apabila bangun pagi saya rasa tak boleh tengok rumah yang kita deco, perabot serta perhiasan rumah. Saya macam nak munt4h dan sak1t perut sebab benda yang paling saya suka jadi benda paling benc1 dan tak suka tengok,” katanya kepada mStar.

Tambah isteri kepada pelakon Shaheizy Sam ini, suaminya juga berasa hairan dengan al4han yang dialami oleh Syatilla dan beranggapan kononnya dia alami masalah dalaman.

“Sam pun tanya saya… you ni ada masalah dalaman ke, tanya saya nak apa? Nak pindah rumah ke? Nak stay hotel ke?

Saya macam nak munt4h dan s4kit perut sebab benda yang paling saya suka jadi benda paling benci dan tak suka tengok

SYATILLA MELVIN

PELAKON

“Saya tak tahu nak explain macam mana sebab mereka tak rasa, tak alami… saya cuma serabut.

“Sebab saya tahu Sam risau, dia tahu isteri dia ni ceria dan dia nak yang terbaik untuk isterinya,” ujarnya.

Menurut Syatilla juga, sehingga kini dia belum mengidam sesuatu yang pelik di usia kandungannya yang baru memasuki bulan kedua.

Dia juga berharap agar fasa al4han yang dialaminya segera berakhir.

 

Syatilla berharap dan berdoa kandungannya bertahan sembila bulan.

So far tak ada lagi mengidam yang bukan-bukan, just alahan macam ni.

“Harap tak ada la pelik-pelik, nak menghadap fasa ni pun dah tak tahan. Hopefully benda ni tak lama,” ujarnya.

Sumber: mStar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa aKomen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *