Hiburan

Rita Rudaini Tak Kisah Tak Dapat ‘Job’ Kerana T0lak Vaksln Selepas Difltnah rakan industri

Pelakon Rita Rudaini menerusi sebuah hantaran Instagram Story memaklumkan bahawa ada rakan artis yang telah menabur fltnah mengatakan bahawa dia kini sedang menjalani penggambaran sedangkan dirinya belum mengambil vaksln.

Ujar Rita, dia kini sedang bersenang-lenang di rumah dan menjalani aktiviti harian seperti biasa.

Dalam hantaran panjang lebarnya itu, Rita memesan kepada rakan artis tersebut agar tidak risau akan ketentuan rezeki kerana segalanya telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

 

Ada rakan industri fitnah saya cakap tengah shooting. Saya tak ambil vaksln, kec0h ni dok menjaja. Alahai sabar lah wahai teman, jgn takut dengan rezeki awak. Rezeki awak dengan rezeki saya tk sama. Tuhan dah asingkan dah. Tk payah nak berebut wahai teman.

Tambah pelakon Shah Alam 40000 ini lagi, dia tidak kisah dan menerima dengan hati yang terbuka jika namanya digugurkan dalam mana-mana produksi kerana keengg4nannya menerima vaksln.

 

Saya percaya dengan rezeki yang tuhan tetapkan. 100 episod nama saya digugurkan pun saya okay sebab bagi saya Allah dah tulis macam tu. Jadi percayalah, apa yang dengkl sangat dengan saya.

 

Terdahulu, Rita telah membuat kenyataan berani apabila dia enggan mengambil vaksln serta turut mempertahankan haknya untuk tidak mendapatkan suntlkan pelaliCOVlDl9 itu.

sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *